TILAUSAJOT

Omiin tai yrityksen tarpeisiin

MATKA ALKAA KULJETUKSESTA

Matkaa suunniteltaessa tärkein hoidettava asia on kuljetus määränpäähän ja takaisin. Toinen, lähes yhtä tärkeä asia on riittävä nesteytys ja ravinto.

Me huolehdimme kummastakin asiasta puolestasi.

Tarjouspyyntöä lähettäessäsi mieti siis, että haluatko kyytiin ehkä herkkukahvia, jääkylmiä virvokkeita tai pientä huikopalaa.

Olemme kuljettaneet suomalaisia jo

75 vuotta

Matka alkaa kuljetuksesta

Kalustomme

Tilausliikenne Nyholm bussit

Aina puhtaita

Ajoneuvomme ovat aina kiiltäviä, sekä ulkopuolelta että matkustamon puolelta. Puhtaus ja hygieenisyys ovat aina olleet tärkeä asia meille. Globaalit virukset alkavat olla arkipäivää, ja me olemme valmiita. Asiakkaidemme turvallisuus on meille kaikki kaikessa.

Nykyaikainen

Kalustomme on ajanmukainen, turvallinen ja luotettava. Varustelutaso busseissamme on ensiluokkaista, jotta sinä viihtyisit.

Huolettu

Kalustomme ja kuljettajamme ovat ajantasalla. Huollamme bussimme säännöllisesti ja varmistamme myös, että kuljettajamme ovat saaneet tuoreimmat, lainmukaiset ohjeistukset ja koulutukset.

Lapsi ystävällinen

Perheen pienimmät ovat tervetulleita busseihimme. Tarvittaessa järjestämme erikoistoiveesta korotetut istuimet ja muut mukavuudet, jotta lapsesi matkanteko olisi mahdollisimman vaivatonta.

TUTUSTU KALUSTOOMME

Pyydä tarjous tilausajosta

Soita tai täytä lomake

LOMAKE
SOITA